Despre noi

Povestea noastra

Compania noastră a fost înfiinţată în anul 2001, fiind cu caracter mixt, maghiar si român. In 2020 a fost preluata de o echipa de ingineri si tehnicieni cu o vasta experienta, de peste 25 de ani in domeniul echipamentelor stomatologice, Principalul obiect de activitate al companiei este importul şi distribuţia de aparatură destinată medicinei dentare.  

Oferim acoperire nationala prin reteaua de parteneri de distributie si service prezenti in majoritatea oraselor mari - vedeti sectiunea Contact

Planul nostru de marketing se bazează pe expoziţii, distribuitori şi materiale promoţionale.

Începând cu anul 2002 participăm la fiecare expoziţie sau congres mare din România, în special în Bucureşti, Arad, Timişoara, Cluj, Iaşi şi până la ora actuală avem un număr de peste 500 de unituri dentare vândute.

ACTIVITATE

Comercializăm si asiguram service-ul pentru unituri dentare (stomatologice) Diplomat, Stomadent si DKL, piese de mână şi accesorii Bien Air şi NSK, compresoare dentare, aparate de sterilizare (autoclave si pupinele) , sisteme de aspiratie chirurgicala, accesorii cabinet, piese de schimb pentru toate produsele comercializate, mobilier pentru cabinet, etc.