Despre noi

Compania noastră a fost înfiinţată în anul 2001, fiind cu caracter mixt, maghiar şi român. In anul 2020 a fost preluată de o echipă tanară, dinamică şi orientată spre nevoile medicilor stomatologi.  Principalul obiect de activitate al companiei este importul şi distribuţia de aparatură destinată medicinei dentare si service-ul acesteia.

Suntem o echipă de ingineri şi tehnicieni cu o experienţă profesională în domeniu de peste 20 de ani, în direct contact cu dumneavoastră!

Comercializăm şi asigurăm service de cea mai înaltă calitate pentru unituri dentare Diplomat, Stomadent, DKL,  piese de mână şi accesorii Bien Air şi NSK, compresoare EKOM şi Diplomat, aparate de sterilizare Durr si Phoenix (autoclave şi pupinele), sisteme şi subansanamble de aspiraţie chirurgicală Metasys, Cattani şi Durr si toate piesele de schimb pentru produsele comercializate.

Compania are sediul in Bucureşti si distribuitori pe tot teritoriul ţării, în fiecare oraş mare, cum sunt: Timişoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanţa, Braşov, Bacău, Suceava, Piatra Neamt, Roman, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Tg.-Mureş,  Odorheiu Secuiesc, Craiova, etc.

Planul nostru de marketing se bazează pe expoziţii, distribuitori şi materiale promoţionale.

În fiecare an organizăm o conferinţă cu toţi distribuitorii, scopul acesteia fiind de a îmbunătăţi calitatea serviciilor pe care le oferim clienţilor.