Despre noi

Compania noastră a fost înfiinţată în anul 2009, avand ca activitate service-ul aparaturii medicale din domeniul stomatologiei si vanzarea  acesteia. Suntem o echipă tanară, dinamică şi orientată spre nevoile medicilor stomatologi, iar in 2020 am devenit distribuitori autorizati ai produselor DIPLOMAT DENTAL Slovacia, preluand vechea companie Medical Partner din Odorheiul Secuiesc si activitatea acesteia.

Suntem o echipă de ingineri şi tehnicieni cu o experienţă profesională în domeniu de peste 20 de ani, în direct contact cu dumneavoastră!

Comercializăm şi asigurăm service de cea mai înaltă calitate pentru unituri dentare Diplomat, Stomadent,   piese de mână şi accesorii Bien Air şi NSK, compresoare EKOM şi Diplomat, aparate de sterilizare  Phoenix (autoclave), sisteme şi subansanamble de aspiraţie chirurgicală Metasys, Cattani şi Durr si toate piesele de schimb pentru produsele comercializate.

Compania are sediul in Bucureşti si distribuitori pe tot teritoriul ţării, în fiecare oraş mare, cum sunt: Timişoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanţa, Braşov, Bacău, Suceava, Piatra Neamt, Roman, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Tg.-Mureş,  Odorheiu Secuiesc, Craiova, etc.

Planul nostru de marketing se bazează pe expoziţii, distribuitori, materiale promoţionale si promovare on-line.

În fiecare an organizăm o conferinţă cu toţi distribuitorii, scopul acesteia fiind de a îmbunătăţi calitatea serviciilor pe care le oferim clienţilor.